خرید رپورتاژ OPTIONS

خرید رپورتاژ Options

خرید رپورتاژ Options

Blog Article

هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.

اگر اطلاعات را به درستی به مخاطب انتقال دهید؛ با این کار، در او رغبت بیشتری هم برای دنبال کردن نیازش به وجود خواهید آورد. هدف از خرید رپورتاژ و درج آن، فقط این نیست که به چند جمله تبلیغاتی ختم شود؛ بلکه هدف فراتر از اینهاست.

و در نهایت آخرین نکته در مقاله آموزش رپورتاژ نویسی؛ از کاربر درخواست کنید! شما باید برای دریافت بازخورد رپورتاژ آگهی بهتر، از کاربر درخواست کنید.

” همینطور قرار شد در یک مقاله دیگر، به آموزش رپورتاژ آگهی پرداخته و همه نکات حرفه آن را به شما یاد بدهم.

اولین و مهم ترین نکته در آموزش رپورتاژ آگهی و نوشتن آن، این است که محتوای تبلیغاتی ننویسید. بیایید یک بار این سناریو را مرور کنیم:

علاوه بر یک عنوان خوب، نکته تاثیرگذار دیگر که میتواند باعث افزایش احتمال بازدید مقاله شما توسط کاربران خود سایت شود، انتخاب یک عکس شاخص جذاب برای آن است. برای انتخاب این عکس به این نکات دقت کنید:

این همان مقاله است؛ از همین حالا که در حال نوشتن اولین جملات مطلب هستم، با خود فکر میکنم که این باید یک مقاله کامل و جامع در وب فارسی باشد که هر کس قبل از نوشتن رپورتاژ آگهی، بتواند با مطالعه اش مثل یک سئوکار حرفه ای مطلب خود را نوشته و انتشار دهد!

این یکی از تکنیک های سئو محتواست. حالا در ادامه از شما میخواهم که از این تکنیک در سئو رپورتاژ خودتان هم استفاده کنید!

همچنین برای اثرپذیری بیشتر رپورتاژ سعی کنید در ابتدا ساختار سایت انتشاردهنده را بررسی کرده و استانداردهای آن سایت را در محتوای خود رعایت کنید.

مثلا میتوانید در جایی از مقاله یک کد تخفیف خاص برای مخاطب قرار دهید تا برای استفاده از آن وارد سایتتان شود.

چگونه رپورتاژ آگهی موفق بنویسیم؟

اثربخشی این روش، بارها و بارها ثابت گردیده است. بنابراین در پاسخ به این سوال که رپورتاژ چیست؟ می توان گفت رپورتاژ نوعی معرفی مشاغل است که در سایت های مختلف به جز سایت اصلی مربوط به همان کسب و کار معرفی شده؛ صورت می گیرد.

اما از کجا بفهمم که ایسنا قبلا روی این کلمه صفحه ای داشته یا نه؟ به این صورت:

اگر بخواهیم این موضوع را در قالب یک مثال توضیح دهیم، باید بگوییم که برای شناسایی پرسونای مخاطب باید به سن، جنسیت، جایگاه اجتماعی و میزان تحصیلات توجه داشته باشیم. البته این ویژگی‌ها جزء ساده‌ترین موارد شناسایی مخاطب محسوب می‌شود و در برخی از کسب‌وکارها باید نگاه کامل‌تر و دقیق‌تری داشته‌باشیم اما به‌صورت کلی زمانی که شما برای قشر کودکان یک جامعه می‌نویسید، نوشته‌ی شما بسیار بامطلبی که برای بزرگسالان نوشته می‌شود، متفاوت خواهد بود.

Report this page